ontdek het veelzijdige midden-limburg.

Midden-Limburg, een zeer gevarieerd gebied waar veel te beleven valt. Onze camping is een goede uitvalsbasis om te ontdekken wat deze streek aan moois te bieden heeft.

Nationaal Park De Meinweg heeft diverse mogelijkheden voor activiteiten, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of paardrijden. U kunt ook met een gids het gebied verkennen. 
Als u van fietsen en wandelen houdt bent u helemaal op de goede plek. 't Haldert ligt in een prachtig fietsgebied met mooie fietsroutes die u door Het Nationaal Park De Meinweg en pitoreske dorpjes voeren. Dat geldt ook voor de mooie wandelroutes in deze prachtige omgeving.

Een bezoek aan Roermond met haar mooie stadscentrum is zeker de moeite waard. Hier kunt u genieten op een van de vele terrasjes. Shoppen is helemaal leuk in Roermond, zowel in het centrum, als in het Designer Outletcentrum. 
Of wat dacht u van de uitgebreide Maasplassen waar u heerlijk kunt recreëren op en aan het water.
Een uitstapje naar Duitsland of België behoort ook tot de mogelijkheden.
Aan de rand van Nationaalpark de Meinweg in een prachtige natuurlijlke omgeving ligt de
Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Bay. Een schitterend dagstrand waar  u de gehele zomer kunt genieten van helder water met de hoogste zwemkwaliteit.

U zult merken dat u tijd tekort komt om Midden-Limburg te beleven.